Druk bezig voor 2021

3é editie

Wij zijn momenteel druk bezig met de 3é editie van de Stadscamping Den Helder.
Helaas door vele onzekerheden door de huidige situatie waar wij in leven laat de vergunning voor dit jaar nog even op zich wachten.

Wel zijn wij al sponsoren aan het werven, de organisatie aan het regelen zodat, als we groen licht krijgen we meteen actie kunnen ondernemen om weer een geweldige editie van de stadscamping neer te zetten.

Beheer

Helaas hebben wij ook minder goed nieuws, Miranda heeft zich helaas terug getrokken uit het beheer van de Stadscamping, wij danken haar voor 2 jaar lang volle inzet en betrokkenheid en voor alles waar ze zich voor heeft ingezet.

Vanaf nu neemt Tim van Ast de positie van Stadscamping Beheerder over en verwelkomen wij hem van harte. Voor vragen en informatie kunt u nu dus ook bij Tim terecht. Tevens kunt u hem mailen op tim@destadscamping.nl.

Sponsors

Zoals u misschien al weet draait de stadscamping (grotendeels) op sponsoren.
Zonder onze sponsoren hebben wij bijvoorbeeld niet genoeg voor de catering, stroomvoorzieningen, sanitair & activiteiten. Afgelopen zijn wij super bijgestaan door onze sponsoren en wij willen hun nogmaals hartelijk bedanken voor hun donatie/sponsor.

Wilt u een steentje bijdragen aan de Stadscamping? neem dan contact met ons op!

Vrijwilliger Worden

De Stadscamping is niets zonder de hulp van lieftallige en geweldige vrijwilligers. Ook dit jaar hebben wij jullie weer keihard nodig zowel voor de catering, op- en afbouw & de activiteiten.
Als vrijwilliger mag je natuurlijk gratis met je gezin kamperen bij ons op de Stadscamping.


Wilt u vrijwilliger worden bij de Stadscamping?
Druk dan op het kopje Vrijwiliger worden in het menu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *